Mèrlett Tecnoplastic S.p.A. Merlett Merlett

Forskning og utvikling

Teknologi

Merlett slange er høyteknologi

Teknologi

Hemmeligheten bak Merlett sine slanger ligger i opparbeidet kunnskap og erfaring gjennom mange år samt innovativ og markedsledende teknologi.
Ved første øyesyn er det kanskje ikke mye å legge merke til i en fleksibel slange, men sannheten er at den er fullspekket med teknologi og innovasjon. Den kontinuerlige utviklingen og teknologiske forskningen i arbeidet mot å skape den perfekte slangen er finansiert via reinvestering av overskudd gjennom årenes løp.
Merlett har en meget dynamisk og fleksibel organisering som raskt kan iverksette tiltak basert på informasjon og ønsker som kommer fra markedet.
Den kontinuerlige investeringen i teknologi har også bidratt til at fabrikken vår er meget effektiv og gjør oss i stand til å raskt kunne produsere og levere ordre for kundene våre og dermed øke vår og kundens markedsandeler.

For å kunne imøtekomme kunders spesielle ønsker, er Merlett utstyrt med avansert produksjonsmateriell som gir oss høy grad av fleksibilitet i form av å kunne tilby mange ulike produkter i tillegg til å ha meget høy produksjonskapasitet.
Siden starten av 90-tallet har vi gått fra produksjon med enkel-spindel til produksjon med flere spindler (multiple spindle heads). Vi har også utviklet et automatisk kuttesystem som har økt produktiviteten og effektiviteten på linjene. Vårt mål som produsent er å kunne produsere så økonomisk effektivt mulig for å kunne tilby best mulig produkt til kundene våre.